Ouderen man en kinderen spelen met bal

Cliëntenraadpleging gestart

Horn, 02-10-2017


​Hoe beoordelen cliënten onze zorg en wat kunnen we beter doen? Om daar achter te komen vindt dit najaar de tweejaarlijkse cliëntenraadpleging plaats.

Binnen de thuiszorg, thuisbegeleiding en zorgcentra van Proteion wordt t/m november een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de ervaringen van onze cliënten en hun vertegenwoordigers met de zorg- en dienstverlening van Proteion. Het is een belangrijk onderzoek omdat wij met de resultaten de zorg- en dienstverlening verder kunnen verbeteren.  

Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgDNA: een onafhankelijk onderzoeksbureau en met veel ervaring in cliëntwaarderingsonderzoeken in de gezondheidszorg. Een deel van onze cliënten (of hun vertegenwoordigers) heeft van ZorgDNA een vragenlijst gekregen of wordt benaderd voor een persoonlijk interview.

Het onderzoek laat de cliënten en vertegenwoordigers aan het woord en haalt hun mening over Proteion boven tafel; zij kunnen aangeven waar het volgens hen beter kan. Het onderzoek richt zich niet op hun mening over individuele medewerkers. Daar wordt niet naar gevraagd. Het eindrapport bevat geen namen: niet van cliënten of vertegenwoordigers en ook niet van medewerkers.

Vragen over het onderzoek?
Alle benaderde cliënten (of hun vertegenwoordigers) hebben een brief ontvangen van ZorgDNA waarin het onderzoek wordt toegelicht. In deze brief staan ook de gegevens van de contactpersonen bij Proteion pof ZorgDNA. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over het onderzoek.


Nieuws

Horn, 10-07-2018

Bijgestelde Algemene Voorwaarden VVT

Nu digitaal beschikbaar

> Lees meer 
Horn, 06-07-2018

Jaarverslag 2017: de momenten die tellen

Een terugblik op het jaar 2017 en de momenten die tellen in verhalen, feiten en cijfers.

> Lees meer 
Venray, 02-07-2018

Inhoud verbindt, doorontwikkeling van IEP

Woensdag 27 juni 2018 zijn vier organisaties, die allen werken aan goede zorg voor deze doelgroep in deze regio, bij elkaar gekomen.

> Lees meer 
Horn, 09-06-2018

Proteion geraakt door incident Hornerheide

In de vroege ochtend van 9 juni heeft zich een incident voorgedaan op zorglocatie Hornerheide.

> Lees meer 
Horn, 06-06-2018

Samenwerking De Bolder en Zorghuis Linne gestart

Proost op de nieuwe samenwerking! Twee nieuwe zorgondernemers openen hun eigen woonzorglocatie met de ondersteuning van Proteion.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact