Ouderen man en kinderen spelen met bal

Cliëntenraadpleging gestart

Horn, 02-10-2017


​Hoe beoordelen cliënten onze zorg en wat kunnen we beter doen? Om daar achter te komen vindt dit najaar de tweejaarlijkse cliëntenraadpleging plaats.

Binnen de thuiszorg, thuisbegeleiding en zorgcentra van Proteion wordt t/m november een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de ervaringen van onze cliënten en hun vertegenwoordigers met de zorg- en dienstverlening van Proteion. Het is een belangrijk onderzoek omdat wij met de resultaten de zorg- en dienstverlening verder kunnen verbeteren.  

Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgDNA: een onafhankelijk onderzoeksbureau en met veel ervaring in cliëntwaarderingsonderzoeken in de gezondheidszorg. Een deel van onze cliënten (of hun vertegenwoordigers) heeft van ZorgDNA een vragenlijst gekregen of wordt benaderd voor een persoonlijk interview.

Het onderzoek laat de cliënten en vertegenwoordigers aan het woord en haalt hun mening over Proteion boven tafel; zij kunnen aangeven waar het volgens hen beter kan. Het onderzoek richt zich niet op hun mening over individuele medewerkers. Daar wordt niet naar gevraagd. Het eindrapport bevat geen namen: niet van cliënten of vertegenwoordigers en ook niet van medewerkers.

Vragen over het onderzoek?
Alle benaderde cliënten (of hun vertegenwoordigers) hebben een brief ontvangen van ZorgDNA waarin het onderzoek wordt toegelicht. In deze brief staan ook de gegevens van de contactpersonen bij Proteion pof ZorgDNA. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over het onderzoek.


Nieuws

Venlo , 08-12-2017

De Wachtpost in de bloemetjes

Op donderdag 7 december werden de bewoners van De Wachtpost verrast met 60 mooie anthuriums en orchideeën.

> Lees meer 
Horn, 08-12-2017

Zorgverzekeraars wijkverpleging 2018

In deze tijd denken veel mensen na over de zorgverzekering in 2018. Het is belangrijk om te weten wat u wel en niet vergoed krijgt. Dat geldt ook voor de zorg van Proteion.

> Lees meer 
Horn, 13-11-2017

Mantelzorgers verrast!

Meer dan 1800 mantelzorgers in het zonnetje gezet.

> Lees meer 
Horn, 08-11-2017

Onderzoek klantcontactcentrum

Proteion voert de komende tijd een onderzoek uit naar het toegangsproces tot onze zorg.

> Lees meer 
Gennep, 01-11-2017

Feestelijke heropening

Ter gelegenheid van de feestelijke heropening van de dagbestedingen Mimosa en de Zonnehoek, werden de bezoekers getrakteerd op een muzikale middag.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact