Ouderen man en kinderen spelen met bal

Genomineerd!

Venray, 01-03-2018


Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP), een initiatief van Vincent van Gogh en Proteion, is een van de 11 landelijke initiatieven die zijn genomineerd voor de VGZ Zinnige Zorg Award 2018. Een nominatie waar we samen trots op zijn.


Zinnige Zorg Award
Zorgverzekeraar VGZ werkt samen met zorgaanbieders en andere zorgpartijen aan zinnige zorg. Zinnige zorg is betaalbare zorg die de patiënt centraal zet en verspilling en overdaad vermijdt. Dat vraagt om aansprekende ideeën die de zorg eenvoudiger, logischer en slimmer maken. VGZ zoekt naar de meest veelbelovende ideeën en beloont ze graag met de VGZ Zinnige Zorg Award.

Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie
Binnen IEP komen de kennis en ervaring van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg en de belevingsgerichte zorg van Proteion samen in een kleinschalig centrum voor ouderen met een psychogeriatrisch ziektebeeld (dementie) in combinatie met ernstige gedragsproblemen.

IEP: het idee!
Het IEP is een kleinschalig centrum met bovenregionale functie voor ouderen met dementie en onbegrepen gedrag die meer zorg en ondersteuning nodig hebben dan een regulier zorgcentrum doorgaans kan bieden. In het IEP staan specialisten van Vincent van Gogh en Proteion zij aan zij. Zij delen hun kennis op het gebied van crisisopvang en behandeling van complexe gedragsproblematiek. Op de unieke locatie in Venray krijgen cliënten de intensieve behandeling die nodig is voor een spoedige terugkeer naar huis of een regulier zorgcentrum. De juiste behandeling en zorg in de juiste omgeving voor deze kwetsbare groep ouderen.

>> Lees hier meer over IEP

Stemmen = winnen!
In de periode van 9 tot 29 mei 2018 kan het publiek stemmen op de beste innovatie (IEP) in het kader van Zinnige Zorg 2018. Elke innovatie moet via een filmpje gepresenteerd worden.
De filmpjes van elke innovatie maken tastbaar en duidelijk waar het over gaat en nodigen uit tot stemmen.

Wij houden u graag op de hoogte en attenderen u tijdig wanneer er gestemd kan worden voor de Zinnige Zorg Award 2018.


Nieuws

Horn, 19-03-2018

Nieuw: mantel-zorg-spreekuur

Mantel-zorg-spreekuur, iets voor u?

> Lees meer 
Horn, 16-03-2018

Wat maakt de zorg bijzonder?

Waarom hebben jonge collega's van Proteion gekozen voor werken in de zorgsector, en wat maakt werken in de zorg voor hen zo bijzonder?

> Lees meer 
Horn, 14-03-2018

Jim Bakkum verrast zorgheld

Op 14 maart landde Jim Bakkum met een helikopter bij Proteion Hornerheide om zorgheld Jeroen Poels in het zonnetje te zetten!

> Lees meer 
Horn, 01-03-2018

HKZ-certificering verlengd

Proteion heeft haar HKZ-certificering, een kwaliteitskeurmerk voor de zorg, weer weten te verlengen.

> Lees meer 
Venray, 01-03-2018

Genomineerd!

Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP), een initiatief van Vincent van Gogh en Proteion is genomineerd voor de VGZ Zinnige Zorg Award 2018.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact