Ouderen man en kinderen spelen met bal

Genomineerd!

Venray, 01-03-2018


Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP), een initiatief van Vincent van Gogh en Proteion, is een van de 11 landelijke initiatieven die zijn genomineerd voor de VGZ Zinnige Zorg Award 2018. Een nominatie waar we samen trots op zijn.


Zinnige Zorg Award
Zorgverzekeraar VGZ werkt samen met zorgaanbieders en andere zorgpartijen aan zinnige zorg. Zinnige zorg is betaalbare zorg die de patiënt centraal zet en verspilling en overdaad vermijdt. Dat vraagt om aansprekende ideeën die de zorg eenvoudiger, logischer en slimmer maken. VGZ zoekt naar de meest veelbelovende ideeën en beloont ze graag met de VGZ Zinnige Zorg Award.

Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie
Binnen IEP komen de kennis en ervaring van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg en de belevingsgerichte zorg van Proteion samen in een kleinschalig centrum voor ouderen met een psychogeriatrisch ziektebeeld (dementie) in combinatie met ernstige gedragsproblemen.

IEP: het idee!
Het IEP is een kleinschalig centrum met bovenregionale functie voor ouderen met dementie en onbegrepen gedrag die meer zorg en ondersteuning nodig hebben dan een regulier zorgcentrum doorgaans kan bieden. In het IEP staan specialisten van Vincent van Gogh en Proteion zij aan zij. Zij delen hun kennis op het gebied van crisisopvang en behandeling van complexe gedragsproblematiek. Op de unieke locatie in Venray krijgen cliënten de intensieve behandeling die nodig is voor een spoedige terugkeer naar huis of een regulier zorgcentrum. De juiste behandeling en zorg in de juiste omgeving voor deze kwetsbare groep ouderen.

>> Lees hier meer over IEP

Stemmen = winnen!
In de periode van 9 tot 29 mei 2018 kan het publiek stemmen op de beste innovatie (IEP) in het kader van Zinnige Zorg 2018. Elke innovatie moet via een filmpje gepresenteerd worden.
De filmpjes van elke innovatie maken tastbaar en duidelijk waar het over gaat en nodigen uit tot stemmen.

Wij houden u graag op de hoogte en attenderen u tijdig wanneer er gestemd kan worden voor de Zinnige Zorg Award 2018.


Nieuws

Heythuysen, 09-01-2019

Nummerwijziging Proteion De Kreppel

Het telefoon- en faxnummer van De Kreppel zijn gewijzigd.

> Lees meer 
Maasbracht, 21-12-2018

Opening De Bolder

Prachtig eindresultaat zorgonderneming De Bolder!

> Lees meer 
Horn, 11-12-2018

Zorgverzekeraars 2019

In deze tijd denken veel mensen na over de zorgverzekering in 2019. Het is belangrijk om te weten wat u wel en niet vergoed krijgt. Dat geldt ook voor de zorg van Proteion.

> Lees meer 
Beesel, Roerdalen & Venlo, 13-11-2018

Mantelzorgers verrast

Zo'n 1.500 mantelzorgers verrast tijdens de Dag van de Mantelzorg.

> Lees meer 
Horn, 09-10-2018

De miMakkers van Proteion

Maak kennis met Mik en Ties; de miMakkers van Proteion. Contact van hart tot hart met mensen met dementie.

> Lees meer 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact