field:altText

Proteion Ursula, Roermond

In het centrum van Roermond biedt Proteion een unieke combinatie van wonen met zorg voor mensen die graag zelfstandig willen wonen en daarnaast behoefte hebben aan (verpleeghuis)zorg. Ook als u tijdelijk niet thuis kunt wonen, bijvoorbeeld wanneer u uit het ziekenhuis komt of uw mantelzorger vakantie heeft, kunt u bij Proteion Ursula terecht.

Proteion Ursula ligt aan de Begijnhofstraat. Als u bij Ursula naar buiten loopt, stapt u de monumentale binnenstad van Roermond binnen. De kathedraal en de Munsterkerk zijn prachtige historische gebouwen die de Markt en het Munsterplein sfeervol maken. Proteion Ursula ligt in de buurt van gezellige winkelstraatjes, ontmoetingscentrum ‘t Paradies en de oevers van de Roer. Een bijzondere en veelzijdige (woon)omgeving waar iedereen zich snel thuis voelt. Of u nu van rust houdt of van de gezellige drukte van terrasjes.

Op de begane grond van het complex heeft Proteion 30 appartementen en een ontmoetingsruimte gelegen aan de sfeervolle binnentuin. In de ontmoetingsruimte kunt u terecht voor een kopje koffie en warme maaltijden. Bovendien organiseren we er activiteiten afgestemd op de wensen van de bewoners.

Adres

Proteion Ursula
Begijnhofstraat 33
6041 GW Roermond
T: (088) 850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion Ursula

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact