field:altText

Servicewoningen Residentie De Kreppel, Heythuysen

In woongebied Aan de Kreppel, aan de groene rand van het gezellige dorp Heythuysen, liggen drie woonzorgcomplexen. Hier kunt u in een twee- of driekamerappartement zelfstandig wonen, met toegang tot de vele faciliteiten van zorgcentrum Proteion De Kreppel. U huurt uw appartement van de woningbouwvereniging. Proteion levert de zorg en ondersteuning die u wenst, op het moment dat het u schikt.

De servicewoningen liggen op het eeuwenoude landgoed van het klooster St. Elisabeth. Het kerkdorp Heythuysen in de gemeente Leudal heeft een sfeervol centrum met een grote verscheidenheid aan winkels en voorzieningen. Levendige steden als Roermond en Weert zijn met de auto en het openbaar vervoer prima te bereiken.

Zorg en service van Proteion in De Kreppel

De servicewoningen bij De Kreppel zijn bedoeld voor ouderen die nog mobiel zijn en zelfstandig kunnen wonen, maar die wel zorg en ondersteuning nodig hebben of in de nabije toekomst nodig kunnen hebben. In het zorgcentrum worden (para)medische dagbehandelingen gegeven voor onder meer psychogeriatrie, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Proteion heeft in De Kreppel haar expertisecentrum voor Geriatrische Revalidatiezorg ondergebracht.

Vanwege het complete aanbod is er binnen het complex sprake van zogenoemde levensbestendige zorg: als uw zorgbehoefte in de loop der jaren toeneemt en u bijvoorbeeld afhankelijk wordt van verpleeghuiszorg, hoeft u niet naar een ander zorgcentrum te verhuizen. 

Als bewoner van een servicewoning staan de vele faciliteiten van zorgcentrum Proteion De Kreppel tot uw beschikking. Denk aan recreatieve bezigheden op het vlak van bewegen, muziek, koken en creativiteit. Er is een winkel, een kapsalon en een pedicure. In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een kopje koffie, ontbijt, lunch of dagmenu.

Over de woningen

Afhankelijk van uw inkomen kan huurtoeslag worden aangevraagd. Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u mogelijk een indicatie nodig voor thuiszorg en zult u soms ook als woningzoekende moeten zijn ingeschreven bij de betreffende woningbouwvereniging. Wij helpen u graag op weg.

Informatie

Wilt u meer weten over de servicewoningen Residentie De Kreppel, Catharina Staete en Amalia Staete? Neem vrijblijvend contact op met het klantcontactcentrum via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur) of via info@proteion.nl.

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Limburg, telefoonnummer 0800-1881.

Contact

Servicewoningen De Kreppel
Catharina Daemenstraat 1
6093 KE Heythuysen
T: (0475) 394 999
E: receptiedekreppel@proteion.nl
T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion De Kreppel

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact