field:altText

Zorgcentrum Aan de Baan

In Susteren is in 2017 Zorgcentrum Aan de Baan geopend: een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. De locatie wordt gerund door ondernemers Roger Bekkers en Ruurd van der Goot.

Uitgangspunt in dit nieuwe zorgcomplex is om een familie te vormen rondom de circa vijftien cliënten, in een prettige en huiselijke omgeving. Op de benedenverdieping wordt een grote woonkamer gerealiseerd met open keuken en gezamenlijke ruimten. Daar vinden de huiselijke activiteiten plaats, zoals spelletjes, koken, tv-kijken en eten. We bereiden de maaltijden vers. Het vlees is bijvoorbeeld afkomstig van eigen scharrelvarkens. De geur van soep, cake, vlaai en stoofvlees zal de ruimte vullen, zoals in vroegere tijden gebruikelijk was.

Op de bovenverdieping heeft iedere cliënt een eigen kamer. Niet onbelangrijk: aan de achterzijde van het pand kunnen de cliënten naar buiten in de grote omsloten tuin. In deze regio wonen veel ouderen met een boerenverleden, die het prettig vinden om veel ruimte te hebben en lekker buiten te zijn. Zorgcentrum Aan de Baan zal hier een gevarieerde dagbesteding aanbieden, met diverse activiteiten buiten de muren. Denk aan een wandeling naar het centrum of een bezoek aan een museum. Voor zover mogelijk kunnen de bewoners actief deelnemen aan de maatschappij.

Deze locatie heeft ook vijf zorgappartementen voor tijdelijk (eerstelijns) verblijf of permanente bewoning. Open hier de folder.

De eerste bewoners werden begin 2017 verwelkomd. Zorgcentrum Aan de Baan maakt deel uit van Privézorg Limburg. Kijk ook eens op www.privezorglimburg.nl.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Zorgcentrum Aan de Baan zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorgcentrum Aan de Baan
Oude Rijksweg Noord 20
6114 JD Susteren
T (046) 202 00 03
E info@privezorglimburg.nl
I www.privezorglimburg.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorgcentrum Aan de Baan terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorgcentrum Aan de Baan

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact